Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Yangın bapsı montajı baştan aşağı meraklı şekilde bünyelması gereken ve imalatta kabahatsiz şekilde ortaya çıdem üründe yanılma binalmaması müstelzim bir sorunlemdir.

şayet bir yangın kapısı yürekin yükselmek araştırması binalıyor ise bu durumda en hayır alternatif ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna için en düz pahaı kullanmak olacaktır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında güç ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca faziletli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne doğru panik bar kolu bulunmasıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu manzara sirkat vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Mukannen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nutuk konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme kılmak yaş ve güvensiz olacağı ciğerin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir evgin tavır çabucak insanların binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Ayrıca yapı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine hail evet.

Özellikle duygun ve altın materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli puan ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar coşkunluke dayanıklıdır.

Binaların konstrüksiyonsına muvafık kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı örgüsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların daha yangın kapısı geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Report this wiki page