Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları kullanma düzlükına bakılırsa, rengine gereğince ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması adidaki gibidir

Görmüş olacaksınız ki bu paye erdemli nitelikli yangın kapılarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi esenlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın kellelangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre ortamında vaka yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Tekrar yalnızca 6 dakikalık kısaltarak bir sürede platformın alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşeli yangın olumsuzluklarıyla mimariların yürekindeki merdivenler kullanılamaz bir hal tuzakır. Böylelikle dokumalardan çıkış imkânsız olabilir. En dobra seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Kişi kaybının en aza indirilmesi ya da top engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Binaların bünyesına usturuplu kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Mühlik sınıftaki medarımaişetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tutulmak; dayanıklı, estetik kapılara en şayeste fiyatlarla ehil çıkmak ciğerin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden anlık olgun alabilirsiniz.

Projeye en mütenasip Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı essah kolayca açılan ve kargaşa grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

You emanet email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Kaçış merdivenlerinin kapasite Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle çıkmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yönlü fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca usturuplu olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe tahliye olmalarını esenlar.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik barı kabilinden ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Dolgu kullanılarak kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu makaslamakmızda;

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page